In geen enkel gerecht wordt er gebruik gemaakt van varkensvlees noch alcohol.

 

Indien u vragen hebt in verband met allergenen stel deze zonder enig probleem.

 

Laat het u smaken !

Voorgerechten 

  Huisgemaakte dagsoep met broodje 9,00
  Tomatensalade afgewerkt met ui en tonijn  16,50
  Italiaanse Caprese salade (op basis van mozzarella) 13,50
  Gefrituurde hapjes mix 11,50
  Bordje mini loempia's 9,50
  Scampi fritti met tartaarsaus en salade 14,00
  Cappelletti zalm spinazie met een pittige kaassaus 17,00
   

 

Hoofdgerechten

  Mediterraanse Kebab met frietjes en sla 22,00
  Gepaneerde vis met skin-on wedges en gegrilde groenten 24,50
   
  Pizza tonijn 15,00
  5 kazen steenoven gebakken pizza 19,00
     
  Fricandel special met frietjes 14,50
  Taboulé met pulled kipfilet 19,50
     
  Lasagne bolognaise 20,00
  Tagliatelle kip boschampignons 21,50
  Penne 4 kazen 18,50
   
  Mac & cheese 20,50
   

 

Desserten

Licht verwarmde Luikse wafel 

(afgewerkt met bloemsuiker en een toefje slagroom)

8,00

Appeltaartje met bolletje vanille-ijs

(bladeerdeeg gegarneerd met appelstukjes)

13,00

Chocolade Moelleux

(chocoladegebakje met een lopend hart van Belgische chocolade)

9,50

Nougat glacé

(nougatroomijs met stukjes amandel en pistache)

16,00
Ijscoupe van latte macchiato ijs 12,00

Coupe frutas del Bosque

(kaasroomijs met bosvruchten)

13,50

Caprizzio

(vanilleroomijs met een hart van karamel en witte chocolade)

11,00