Hier vindt u een gedetailleerde wegbeschrijving naar Hotel Eikenhof te Knesselare.
Bezoekers kunnen hun auto veilig kwijt op onze ruime parking!

Vanuit Nederland / Antwerpen

U bevindt zich op de R1, de ring rond Antwerpen. Bij de splitsing van de autosnelwegen Antwerpen-Charles de Costerlaan volgt u A14/E17. Volg daarbij de aanwijzingen ‘Gent/Sint-Niklaas’.

Bij de aansluiting Gent AZ rechts aanhouden op de A10/E40. Volg daarbij de aanwijzingen ‘Brussel Oostende Expo’. Bij het knooppunt Gent-Zwijnaarde houdt u schuin rechts aan naar A10/E40. Volg daarbij de aanwijzingen ‘Oostende Brugge Expo’.
Op E40/A10 de afrit Aalter nemen (11). Volg nu de aanwijzingen ‘Knokke-Heist Zeebrugge Oost Tielt Aalter’. Na 500 meter de rotonde oprijden. Neem de tweede afslag van de rotonde. Volg de aanwijzingen ‘Knokke-Heist Maldegem Aalter Eeklo Zeebrugge-Oost’.

U bevindt zich momenteel op de Knokkeweg te Aalter. U volgt deze weg tot u op het grondgebied Knesselare komt. Daar wijzigt de naam Knokkeweg zich in Knokseweg. Hotel Eikenhofbevindt zich aan uw rechterzijde.


Vanuit Brussel/Gent

Bij de aansluiting Groot-Bijgaarden op de A10/E40 volgt u de aanwijzingen ‘Bruxelles National Brussel Nationaal’. Op de E40 rijdt u vervolgens door tot de afrit Aalter (11). Volg nu de aanwijzingen ‘Knokke-Heist Zeebrugge Oost Tielt Aalter’.

Na 500 meter de rotonde oprijden. Neem de tweede afslag van de rotonde. Volg de aanwijzingen ‘Knokke-Heist Maldegem Aalter Eeklo Zeebrugge-Oost’. U bevindt zich momenteel op de Knokkeweg te Aalter.

U volgt deze weg tot u op het grondgebied Knesselare komt. Daar wijzigt de naam Knokkeweg zich in Knokseweg. Hotel Eikenhof bevindt zich aan uw rechterzijde.


Vanuit Calais/ Lille (Rijsel)/ Kortrijk

Vanuit Calais rijdt u via de A16/E402 de grens Frankrijk - België over. U bevindt zich op dat moment op de A18/E40. Deze weg gaat gewoon over in de A10/ E40. U volgt gewoon deze straat verder tot de aansluiting Beernem (10). Bij de aansluiting Beernem, neem de rechterrijstrook van A10/E40 en ga verder op N370/Reigerlostraat. Volg hierbij de aanwijzingen 'Wingene Beernem'.

Bij de aansluiting Beernem links afslaan naar N370/Reigerlostraat - richting Beernem. Na een kleine twee kilometer rechts afslaan richting Sint-Joris. U bevindt zich dan op de N368/Sint Andreaslaan.

Volg deze weg gedurende 6 kilometer en sla dan rechts af naar de N368/Plaats. Op de Urselweg gaat u vervolgens na een kleine kilometer links afslaan. U bent dan op de N44 of Knokseweg. Hotel Eikenhof bevindt zich in deze straat aan uw rechterzijde op het grondgebied Knesselare