In geen enkel gerecht wordt er gebruik gemaakt van varkensvlees noch alcohol.
Indien u vragen hebt in verband met allergenen stel deze zonder enig probleem.
Laat het u smaken !
In geen enkel gerecht wordt er gebruik gemaakt van varkensvlees noch alcohol.
Indien u vragen hebt in verband met allergenen stel deze zonder enig probleem.
Laat het u smaken !
Voorgerechten
Huisgemaakte dagsoep met broodje | 9,00 |
Tomatensalade afgewerkt met ui en tonijn | 16,50 |
Italiaanse Caprese salade (op basis van mozzarella) | 13,50 |
Gefrituurde hapjes mix | 11,50 |
Bordje mini loempia's | 9,50 |
Scampi fritti met tartaarsaus en salade | 14,00 |
Cappelletti zalm spinazie met een pittige kaassaus | 17,00 |
Hoofdgerechten
Mediterraanse Kebab met frietjes en sla | 22,00 |
Gepaneerde vis met skin-on wedges en gegrilde groenten | 24,50 |
Pizza tonijn | 15,00 |
5 kazen steenoven gebakken pizza | 19,00 |
Fricandel special met frietjes | 14,50 |
Taboulé met pulled kipfilet | 19,50 |
Lasagne bolognaise | 20,00 |
Tagliatelle kip boschampignons | 21,50 |
Penne 4 kazen | 18,50 |
Mac & cheese | 20,50 |
Desserten
Licht verwarmde Luikse wafel (afgewerkt met bloemsuiker en een toefje slagroom) | 8,00 |
Appeltaartje met bolletje vanille-ijs (bladeerdeeg gegarneerd met appelstukjes) | 13,00 |
Chocolade Moelleux (chocoladegebakje met een lopend hart van Belgische chocolade) | 9,50 |
Nougat glacé (nougatroomijs met stukjes amandel en pistache) | 16,00 |
Ijscoupe van latte macchiato ijs | 12,00 |
Coupe frutas del Bosque (kaasroomijs met bosvruchten) | 13,50 |
Caprizzio (vanilleroomijs met een hart van karamel en witte chocolade) | 11,00 |