In geen enkel gerecht wordt er gebruik gemaakt van varkensvlees noch alcohol.

 

Indien u vragen hebt in verband met allergenen stel deze zonder enig probleem.

 

Laat het u smaken !

Voorgerechten 

  Huisgemaakte dagsoep met broodje9,00
  Tomatensalade afgewerkt met ui en tonijn 16,50
  Italiaanse Caprese salade (op basis van mozzarella)13,50
  Gefrituurde hapjes mix11,50
  Bordje mini loempia's9,50
  Scampi fritti met tartaarsaus en salade14,00
  Cappelletti zalm spinazie met een pittige kaassaus17,00
  

 

Hoofdgerechten

  Mediterraanse Kebab met frietjes en sla22,00
  Gepaneerde vis met skin-on wedges en gegrilde groenten24,50
  
  Pizza tonijn15,00
  5 kazen steenoven gebakken pizza19,00
    
  Fricandel special met frietjes14,50
  Taboulé met pulled kipfilet19,50
    
  Lasagne bolognaise20,00
  Tagliatelle kip boschampignons21,50
  Penne 4 kazen18,50
  
  Mac & cheese20,50
  

 

Desserten

  Licht verwarmde Luikse wafel  (afgewerkt met bloemsuiker en een toefje slagroom)8,00
  Appeltaartje met bolletje vanille-ijs (bladeerdeeg gegarneerd met appelstukjes)13,00
  Chocolade Moelleux (chocoladegebakje met een lopend hart van Belgische chocolade)9,50
  Nougat glacé (nougatroomijs met stukjes amandel en pistache)16,00
  Ijscoupe van latte macchiato ijs12,00
  Coupe frutas del Bosque (kaasroomijs met bosvruchten)13,50
  Caprizzio (vanilleroomijs met een hart van karamel en witte chocolade)11,00