In geen enkel gerecht wordt er gebruik gemaakt van varkensvlees noch alcohol.
Indien u vragen hebt in verband met allergenen stel deze zonder enig probleem.
Laat het u smaken !
In geen enkel gerecht wordt er gebruik gemaakt van varkensvlees noch alcohol.
Indien u vragen hebt in verband met allergenen stel deze zonder enig probleem.
Laat het u smaken !
Voorgerechten
| Huisgemaakte dagsoep met broodje | 9,00 |
| Tomatensalade afgewerkt met ui en tonijn | 16,50 |
| Italiaanse Caprese salade (op basis van mozzarella) | 13,50 |
| Gefrituurde hapjes mix | 11,50 |
| Bordje mini loempia's | 9,50 |
| Scampi fritti met tartaarsaus en salade | 14,00 |
| Cappelletti zalm spinazie met een pittige kaassaus | 17,00 |
Hoofdgerechten
| Mediterraanse Kebab met frietjes en sla | 22,00 |
| Gepaneerde vis met skin-on wedges en gegrilde groenten | 24,50 |
| Pizza tonijn | 15,00 |
| 5 kazen steenoven gebakken pizza | 19,00 |
| Fricandel special met frietjes | 14,50 |
| Taboulé met pulled kipfilet | 19,50 |
| Lasagne bolognaise | 20,00 |
| Tagliatelle kip boschampignons | 21,50 |
| Penne 4 kazen | 18,50 |
| Mac & cheese | 20,50 |
Desserten
|
Licht verwarmde Luikse wafel (afgewerkt met bloemsuiker en een toefje slagroom) |
8,00 |
|
Appeltaartje met bolletje vanille-ijs (bladeerdeeg gegarneerd met appelstukjes) |
13,00 |
|
Chocolade Moelleux (chocoladegebakje met een lopend hart van Belgische chocolade) |
9,50 |
|
Nougat glacé (nougatroomijs met stukjes amandel en pistache) |
16,00 |
| Ijscoupe van latte macchiato ijs | 12,00 |
|
Coupe frutas del Bosque (kaasroomijs met bosvruchten) |
13,50 |
|
Caprizzio (vanilleroomijs met een hart van karamel en witte chocolade) |
11,00 |