Prijzen

De prijzen gelden voor één hotelovernachting met ontbijt. Deze worden berekend voor volwassen personen en zijn inclusief btw, toeristentaks en diensten. Om de correcte prijzen per nacht te kennen voor de periode waarin u wenst te reserveren, kunt u ons steeds contacteren via Mail of (032)9/325.94.34.

Voor reservaties kunt u steeds het daarvoor bestemde formulier invullen. Bekijk zeker ook onze arrangementen voor extra aantrekkelijke promoties!

Kinderen jonger dan 12 jaar krijgen een speciale korting. Een babybedje kan bijgeplaatst worden mits een supplement van € 6.

Elke standaardkamer beschikt over een douche, toilet, lavabo, kleurentelevisie met satelietontvangst (Astra en Hotbird) en een directe telefoon.
Uiteraard kunt u ook kiezen voor een ruimere, superieure hotelkamer mét kitchenette.

Kleine huisdieren zoals honden en katten zijn toegelaten mits een toeslag van € 7 per huisdier en een maximum van 2 dieren per kamer. Gelieve ons er op voorhand van op de hoogte te brengen of u al dan niet met een huisdier reist!

Dankzij een handige hotelkaart kunt u 24 uur per dag het hotel betreden en verlaten (opgelet: voor het inchecken gelden wel bepaalde uren). Het hotel is bovendien 7 dagen per week geopend!