Arrangementen

Kerst- en nieuwjaarsarrangement

Dit arrangement houdt twee overnachtingen in een standaardkamer plus twee keer ontbijtbuffet in. Daarnaast geniet u van een driegangenmenu (op de eerste of de tweede avond, naar keuze). Per kamer krijgt u een doosje echte Belgische pralines en een kerststukje op uw kamer brengt u in de juiste sfeer. Bij aankomst wordt een heerlijk aperitiefje (Maître Pierre) geserveerd op uw kamer en in de café-bar geniet u van een lekker gebakje met koffie of thee.

Voor € 135 per persoon in een tweepersoonskamer spendeert u de eindejaarsperiode op een onvergetelijke manier!

Valentijnsarrangement

Ga voor een superromantische Valentijn met één overnachting in een standaardkamer plus ontbijtbuffet! Verliefde zielen kunnen hun hartje ophalen met een fles champagne, een doos pralines, een knuffelbeer met rood hartje waarop “I love you” staat en een rode en witte roos.

Voor € 150 euro (tweede nacht mits supplement van € 60) wordt dit een Valentijn om nooit meer te vergeten!

Weekendarrangement

Twee overnachtingen en een standaardkamer plus twee keer ontbijtbuffet. Uitgebreid dineren doet u met een driegangenmenu (op de eerste of tweede avond, naar keuze).

Voor € 90 per persoon in een tweepersoonskamer (voor singles geldt een supplement van € 30) is een gezellig en comfortabel verblijf gegarandeerd!

Werkarrangement 2 personen (enkel geldig van maandag tot vrijdag)

Vier overnachtingen in een twinkamer met ontbijt mogelijk vanaf 6u, acht lunchpakketten met fles mineraalwater en patisserie, acht avondmaaltijden met soep of voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.
Voor € 460 hoeft u zich over uw verblijf tijdens uw zakenreis geen zorgen te maken!

Werkarrangement 1 persoon (enkel geldig van maandag tot vrijdag)

Vier overnachtingen met ontbijt mogelijk vanaf 6u, acht lunchpakketten met fles mineraalwater en patisserie, acht avondmaaltijden met soep of voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Voor € 270 hoeft u zich over uw verblijf tijdens uw zakenreis geen zorgen te maken!