faq

Hier vindt u een antwoord op enkele veelgestelde vragen over logies, inchecken en ontbijt bij Hotel Eikenhof.
Neem gerust contact met ons op indien u nog extra informatie wenst over uw verblijf!
 

Vanaf hoe laat kunnen we de kamer betreden op de dag van aankomst?

U kunt de dag van aankomst vanaf 14u op uw kamer.
 

Om hoe laat moeten we ten laatste inchecken?

Normaal gezien kunt u inchecken tot 18u tenzij anders vermeld bij de reservering (eventueel late aankomst om 20u of later).
 

Als we ingecheckt zijn, moeten we dan 's avonds voor een bepaald uur in het hotel zijn?

Neen, bij het inchecken krijgt u een slotkaart die werkt voor uw gereserveerde kamer en voor de buitendeur. Zodoende kunt u op elk tijdstip het hotel verlaten en weer betreden.
 

Om hoe laat is er ontbijt en kan dit op de kamer?

De ontbijturen zijn heel verschillend: er zijn dagen dat het ontbijt reeds om 5u begint maar dit wordt steeds bij het inchecken besproken. Meestal duurt het ontbijt tot 9u30 maar tijdens het weekeinde wordt dit meestal 10u.
Het is ook mogelijk om een beroep te doen op roomservice voor het ontbijt. Gelieve dit dan de dag voordien door te geven aan de receptie en dan worden de verdere afspraken gemaakt (hoe laat en wat u juist wenst). Hiervoor wordt wel een supplement gevraagd.
 

Om hoe laat moeten wij de kamer verlaten bij de dag van vertrek?

Er wordt gevraagd de kamer om 11u te verlaten.
 

Kunnen wij na het uitchecken nog op de kamer blijven tot bv. 14u?

Dit is geen enkel probleem. Vanaf 11u wordt er per begonnen uur een forfaitair bedrag van € 7 gevraagd. Deze prijs geldt per kamer. Zodoende is het bedrag identiek voor een eenpersoonskamer of een kamer voor meerdere personen.
 

Hoe kunnen wij een kamer reserveren?

U kunt uw hotelkamer zowel persoonlijk, telefonisch, per fax, per e-mail als via het reserveringssysteem reserveren.
 

Welke talen worden er in het hotel gesproken?

In het hotel wordt er vloeiend Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans en Arabisch gesproken, gelezen en geschreven. Er is een basiskennis Spaans en Russisch.
 

Zijn dieren toegelaten in het hotel?

Kleine huisdieren zoals honden of katten zijn welkom in ons hotel. We stellen het erg op prijs als u bij de reservatie al laat weten dat uw huisdier meekomt. Er wordt bovendien een kleine toeslag voor de extra bezoeker aangerekend: € 7 per huisdier met een maximum van 2 per kamer.
 

Kunnen wij een kinderbed bij ons op de kamer verkrijgen?

Ja, u hoeft in elk geval geen eigen kinderbed mee te brengen. Mits een kleine toeslag kunt u een kinderbedje van het hotel gebruiken. Niets houdt u echter tegen om uw eigen bedje mee te brengen.